Hrvatski English Deutsch Česky Slovenski Hungarian

APARTMANI BAJRIC GOOGLE+


Sve o našim udobnim i konfornim  apartmanima, prelijepom mjestu i obalu Karinskog mora možete pogledati na našim stranicama.
Apartmani Bajric Google+,  www.apartmani-bajric.hr,  www.facebook.com/puntamore2

Turisticko naselje vecinom od privatnih vikendica i apartmana. Nalazi se izmedu Karinskog i Novigradskog mora, u blizini rijeke Zrmanje, te Nacionalnog parka Paklenica. Mjesto savršeno za zajednicko opuštanje i odmor cijele obitelji bez skupih turistickih sadržaja.

Restorani, picerija, kafic, trgovina i kiosk su udaljeni od 50 do 500 m. Plaže su raznolike, od uredenih do prirodnih kakvi se rijetko može naci od šljunka, pijeska, kamena, ljekovitog blata i trave. Borova šuma se proteže do samog mora te pruža cjelodnevnu hladovinu. Ljekovito blato pogodno za lijecenje  raznih reumatskih i drugih bolesti što ga se rijetko može naci a koristiti ga može svatko bez dodatne naknade (besplatno). Osvijetljena šetnica cini ugodnu vecernju šetnju te opuštanje uz osjecaj mirisa mora. Za ljubitelje ribolova, more je bogato raznolikom kvalitetnom ribom što dopunjuje zadovoljstvo i odmor u Crnoj Punti. Dobro nam došli.