Hrvatski English Deutsch Česky Slovenski Hungarian

Crna Punta, Kruševo, Obrovac

Turisticko naselje vecinom od privatnih vikendica i apartmana. Nalazi se izmedu Karinskog i Novigradskog mora, u blizini rijeke Zrmanje, Nacionalnog parka Paklenica i NP Krka. Mjesto savršeno za zajednicko opuštanje i odmor cijele obitelji bez skupih turistickih sadržaja.

Turisticko naselje vecinom od privatnih vikendica

i apartmana. Nalazi se izmedu Karinskog i Novigradskog mora,u blizini rijeke Zrmanje,te Nacionalnog parka Paklenica.Mjesto savršeno za zajednicko opuštanje i odmor cijele obitelji bez skupih turistickih sadržaja.

APARTMANI „BAJRIC“

ZADARSKA 3 CRNA PUNTA, OBROVAC  23540

Tel: 00385 98 449 205, 00385 98 436 756, 00385 23 7890421

Mail: ms.bajric@gmail.com ili apartmanibajric@gmail.com 

www.apartmani-bajric.hr

              

Restorani, picerija, kafic, trgovina i kiosk su udaljeni od 50 do 500 m. Plaže su raznolike od uredenih do prirodnih kakvi se rijetko može naci   od šljunka, pjeska, kamena,ljekovitog blata i trave. Borova šuma se proteže do samog mora te pruža cjelodnevnu hladovinu. Ljekovito blato pogodno za ljecenje  raznih reumatskih i drugih bolesti što ga se rijetko može naci a koristiti ga može svatko bez dodatne naknade (besplatno). Osvjetljena šetnica cini ugodnu vecernju šetnju te opuštanje uz osjecaj mirisa mora. Za ljubitele ribolova, more je bogato raznolikom kvalitetnom ribom što dopunjuje zdovoljstvo i odmor u Crnoj Punti.