Hrvatski English Deutsch Česky Slovenski Hungarian

Crna Punta, Kruševo, Obrovac

Turističko naselje većinom od privatnih vikendica i apartmana. Nalazi se između Karinskog i Novigradskog mora, u blizini rijeke Zrmanje, Nacionalnog parka Paklenica i NP Krka. Mjesto savršeno za zajedničko opuštanje i odmor cijele obitelji bez skupih turističkih sadržaja.

Turističko naselje većinom od privatnih vikendica

i apartmana. Nalazi se između Karinskog i Novigradskog mora,u blizini rijeke Zrmanje,te Nacionalnog parka Paklenica.Mjesto savršeno za zajedničko opuštanje i odmor cijele obitelji bez skupih turističkih sadržaja.

APARTMANI „BAJRIĆ“

ZADARSKA 3 CRNA PUNTA, OBROVAC  23540

Tel: 00385 98 449 205, 00385 98 436 756, 00385 23 7890421

Mail: ms.bajric@gmail.com ili apartmanibajric@gmail.com 

www.apartmani-bajric.hr

              

Restorani, picerija, kafić, trgovina i kiosk su udaljeni od 50 do 500 m. Plaže su raznolike od uređenih do prirodnih kakvi se rijetko može naći   od šljunka, pjeska, kamena,ljekovitog blata i trave. Borova šuma se proteže do samog mora te pruža cjelodnevnu hladovinu. Ljekovito blato pogodno za lječenje  raznih reumatskih i drugih bolesti što ga se rijetko može naći a koristiti ga može svatko bez dodatne naknade (besplatno). Osvjetljena šetnica čini ugodnu večernju šetnju te opuštanje uz osjećaj mirisa mora. Za ljubitele ribolova, more je bogato raznolikom kvalitetnom ribom što dopunjuje zdovoljstvo i odmor u Crnoj Punti.